Online Chakra Meditatie Cursussen

Hier onder beschrijf ik een online chakra meditatie cursus van een Yoga school waar ik goede ervaringen mee heb. Het voordeel van online cursussen is dat je op elk moment kan beginnen en tijdens de corona maatregelen betwijfel ik of er veel meditatie cursussen op locatie gegeven worden.

Online Chakra Meditatie Cursus

In deze cursus combineren twee competente yogaleraren technieken uit de Yoga Nidra met chakra meditaties. Op deze manier brengen ze je in diepe ontspanning. Dat is altijd handig om te leren (-;

Verder delen ze een persoonlijk werkboek met je over het systeem van de zeven chakra’s. Ook krijg je per chakra inzichten aangeboden én richtlijnen hoe je elke chakra kunt integreren. Tijdens de cursus begeleiden ze je om jezelf beter te leren kennen op alle niveaus. Zo helpen ze je om op zoek te gaan naar diepgewortelde overtuigingen en om die los te laten.

Deze Yoga leraren zijn tijdens de cursusduur gewoon tot je beschikking voor vragen en begeleiding. Ook is het mogelijk om via een speciale Facebookgroep te connecten met andere mensen die de cursus volgen.

Ik heb zelf ooit een online maandabonnement gehad via deze yogaschool en dat beviel goed. Hoewel het natuurlijk in een bepaalde zin heel mooi en belangrijk kan zijn om een cursus op locatie te doen, hebben online cursussen ook een aantal voordelen:

  • Je kunt zelf bepalen wanneer je de lessen neemt.
  • Tijdens corona-maatregelen gaan ze gewoon door.
  • Je kunt ze thuis in een vertrouwde omgeving doen.
  • Het is goedkoper: voor een cursus als dit zou je anders ruim € 200 kwijt zijn, nu minder dan € 90.
  • Je kunt de cursus altijd nog een keer doen, want je houdt onbeperkt toegang.
  • Verdere info over deze chakra meditatie cursus vind je via deze link: Yoga Nidra & Chakra’s.

Deze online yogaschool biedt ook Yoga aan voor beginners en abonnementen voor Yoga voor een maand, kwartaal of een heel jaar.

Als je nog twijfelt over zo’n hele cursus: het maandabonnement is slechts €12,50 dus das het proberen in ieder geval waard! Dan kan je op je gemak kennis maken met de stijl van de Yoga school en verder kijken of je ook een chakra meditatie cursus bij ze wil boeken.

Voor meer info: Online Chakra Meditatie Cursus.